Aangepaste dienstverlening SBB t/m 9 februari 2021 Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op https://www.s-bb.nl/nieuws/aangepaste-dienstverlening-tot-en-met-9-februari

Zo doet u een voorstel

Let op! om uw aanvraag in te dienen en op te slaan heeft u een MijnSBB account nodig. Heeft u deze niet? Neem dan contact met ons op. Een MijnSBB account is kosteloos en maken wij direct voor u aan.

Hoe werkt het?

1. Oriënteren

In het register keuzedelen staat het actuele aanbod van keuzedelen. Weet u zeker dat er een nieuw keuzedeel noodzakelijk is? Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen. Doe dit vooral om een teleurstelling achteraf te voorkomen. Keuzedelen met te veel overlap met een bestaand keuzedeel worden niet goedgekeurd. lees ook de onderstaande documenten goed door.

2. Toelichten

In deze stap geeft u een toelichting op uw voorstel. De toelichting gebruikt de Toetsingskamer van SBB om uw aanvraag te beoordelen.

3. Samenstellen

Eerst maakt u een keuze op welke wijze u het keuzedeel gaat ontwikkelen. We hebben twee mogelijkheden; samen met SBB of zelfstandig. Kiest u voor zelfstandig? Dan kunt u zelf het volledige keuzedeel ontwikkelen. Indien u samen met SBB ontwikkelt gaat u gelijk verder naar stap drie.

4. Betrokkenen en indienen

Benoem met welke partijen u de aanvraag indient. Deze mede-indieners stemmen in met het voorstel. Beschrijf ook wie de inhoudsdeskundigen zijn. Later in het proces worden zij mogelijk geraadpleegd om advies te geven op het voorstel. Na een digitaal akkoord kunt u de aanvraag indienen bij SBB

Handige informatie

Proces keuzedeel ontwikkelen Handleiding keuzedeel ontwikkelen Toetsingskader kwalificatiestructuur mbo