Gepland onderhoud vanaf 22 juni 2021 Vanwege onderhoud is MijnSBB dinsdag 22 juni vanaf 17:00 uur niet beschikbaar. Wij streven ernaar dat de werkzaamheden zijn afgerond op woensdag 23 juni rond 09:00 uur. U kunt in deze periode niet inloggen in MijnSBB.
Aangepaste dienstverlening Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op https://www.s-bb.nl/nieuws/aangepaste-dienstverlening

Uw nieuwe keuzedeel

Bekijk voor alle vragen en tips onze veel gestelde vragen pagina. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag persoonlijk, ga naar vraag hulp en u wordt benaderd door een van onze adviseurs.

Titel, beschrijving en studielast

Geef een titel aan het keuzedeel
Informatie over de titel
Bedenk een korte en duidelijke titel voor het keuzedeel. Kijk op de keuzedelen pagina of de naam al in gebruik is. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.
Beschrijf het keuzedeel in het kort
Informatie over het beschrijven van het keuzedeel
Beschrijf de inhoud van het keuzedeel in hoofdlijnen. Vertel wat iemand moet kennen en kunnen als hij het keuzedeel heeft afgerond. Benoem de taken, vakkennis en vaardigheden die behandeld worden.
Wat is de studiebelasting van dit keuzedeel?
Informatie over het bepalen van de studiebelasting
Kies het aantal studiebelastinguren (sbu). Zorg dat de studielast aansluit bij het opleidingsniveau. Meer weten over de sbu-criteria? Bekijk de veel gestelde vragen.

1.2 Relevantie van het keuzedeel

1.3 Beroeps- en branche vereisten

1.4 Kwalificatie(s) selecteren

1.5 Aard van het keuzedeel en mbo-certificaat